Menu

Voor vragen en/of klachten kunt u mailen naar little-boho@hotmail.com

Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.

Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, 
de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. De orderbevestiging is tevens uw factuur.

krijgt u binnen een half uur geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact met ons op via little-boho@hotmail.com.
 
in principe is het door u bestelde artikel op voorraad. Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geinformeerd 
en krijgt u het bedrag terug of kunnen wij zorgen voor een alternatief.

Alle prijzen in de winkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. 

Als uw bestelling heeft plaatsgevonden staan de betalingsgegevens inclusief de verzendkosten en de betalingsgegevens daarop. Wij verzoeken u dat het 
eindbedrag binnen 3 werkdagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van Little Boho staat IBAN NL73 INGB 0007463729 wanneer u niet hebt betaald met Ideal. Daarna wordt uw bestelling verzonden. Indien we binnen dit termijn geen betaling hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Voor pakketten via PostNL berekenen wij € 6.50. Brievenbus post vanaf € 1.66. Ons streven is (na ontvangst van uw betaling) dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt gepost, echter kan het zijn dat door drukte dit max. 7 werkdagen kan duren. Mocht iets niet aankomen, dan kan Little Boho hier helaas niet verantwoordelijk voor zijn. Wel kunt u uiteraard een mailtje sturen naar little-boho@hotmail.com en we zorgen voor een passende oplossing.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien onbeschadigd en niet gebruikt. U dient eerst een mail te sturen wanneer u iets wilt retouneren. Retourkosten zijn ten alle tijden voor eigen rekening. Wij raden u aan retourzendingen te versturen met track&trace code (pakket of brievenbuspost) en enkel via postnl. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte post.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na factuurdatum te retouren (met uitzondering van speciaal aangevraagde artikelen en als het om artikelen met foto's gaat). U krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd, mits alles retour wordt gestuurd, dus inclusief het standaard kadootje. Wanneer niet alles retour wordt gestuurd zijn de verzendkosten en voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. U bent wel verplicht eerst een mail (little-boho@hotmail.com) te sturen dat u uw artikelen wilt retouneren. Zonder voorafgaande mail wordt uw retourzending niet geaccepteerd en krijgt u uw order terug gestuurd zonder acceptatie.

 

Volg ons op social media!
   

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2020 Little Boho | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel