Menu

Little Boho doet ook aan wholesale!

>> Door het geklungel met RSI in mijn pols/arm en dit allemaal handwerk is kan de levertijd voor grote inkoop orders oplopen tot 3 weken. Sorry voor het ongemak! <<

Voor nu zijn alleen de paperbaggies xxs ook voor wederverkoop.

De voorwaarden zijn vrij simpel. Minimaal 15 paperbaggies (maakt niet uit welke en aantallen) per bestelling en wholesale is niet voor particulier gebruik. Er moet aangetoond kunnen worden dat je een stenen winkel of webshop hebt en er wordt gecontroleerd of de paperbaggies ook erop komen te staan. Dit zodat er geen misbruik wordt gemaakt van de wholesale prijs voor eigen gebruik. Naamsvermelding op jouw webshop is niet verplicht, maar zou ik wel fijn vinden :-)

Verkoopprijs kan je geheel zelf bepalen, zolang je maar niet onder mijn verkoopprijs zit (m.u.v. tijdelijke actie kortingen ).

Stuur een mailtje met vermelding wholesale. naar little-boho@hotmail.com en dan krijg je van mij de gegevens om de paperbaggies in te kunnen kopen voor de inkoopprijs.

Voor wholesale geldt wel (vooral grote bestellingen) dat de levertijd zeker 21 werkdagen kan gaan duren. Hou hier rekening mee. Ze worden met de hand gemaakt en dit kost nogal wat tijd. Voor persoonlijke teksten op paperbaggies vraag ik een extra vergoeding van € 2,50, want ook hier gaat  tijd inzitten.
 

Little Boho paperbaggies is ook te vinden bij deze leuke shops!

Meester Design Store in Zwijndrecht www.meesterdesignstore.nl

Webshop Abouthout & co www.abouthoutandco.net

Webshop By Bird www.bybird.nl

Webshop Little Sissy www.littlesissy.nl

Volg ons op social media!
   

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2020 Little Boho | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel